עושים גבינות בבית

חולמים להכין גבינות במטבח הביתי שלכם? גבינות בריאות ללא חומרים משמרים ותוספים מיותרים? זהו הקורס המיועד לכם. תוך שימוש בכלים ביתיים נלמד כיצד להכין מגוון רחב של גבינות, החל מהרכות, דרך החצי-קשות וכלה בקשות ("הצהובות"). בקורס תרכשו את כל הידע הדרוש להכנת גבינות אלו. תוך כדי עשיית הגבינות נלמד על סוגי המחמצות השונים, האנזים, מרכיבי החלב, סוגי הפסטור השונים ותפקידם. נראה מתי יש להוסיף כל מרכיב כדי לקבל גבינה איכותית יותר וכיצד לפתור בעיות שונות העולות במהלך ההכנה.

יועברו טיפים חשובים עבור כל סוג גבינה ונלמד כיצד להכין גבינות בעלות חתימה ייחודית ובטעם המתאים לכם.

הקורס נערך באווירה אישית ונעימה וכל תלמיד מקבל את מלוא תשומת הלב.

 

כל משתתף ייקח עימו בסיום כל מפגש את הגבינות שהכין ואת מתכוני הגבינות שנלמדו בקורס.

      

גבינות רכות                      

יוגורט/סוגי יוגורט

גבינה כפרית 

גבינה מיוחדת למתוקים

פטה/פטה עדינה

בולגרית

ריקוטה

מעדן שוקו.מעדן וניל ומעדן פירות

חלומי

קממבר/ברי

 

 

גבינות עובש

קממבר/ברי

סנט-מור

גבינה הולנדית בסגנון גאודה

גבינה בסגנון איטלקית בלפאזה

גבינה בסגנון קשקבל

מוצרלה

 

לפרטים נוספים ניתן להתקשר לעמי בנייד:  054-2154847  

amizo@zahav.net.il 

אשמח לראותכם, עמי

 

"עושים גבינות עם עמי"

 


 


 

 

 

 

משך הקורס: 4 מפגשים בני 4 שעות.המפגשים מתקיימים בשעות אחה"צ , אחד לשבוע.

קורס מתחילים הבא יפתח בתאריך  28/10/19

קורס מתחילים הבא יפתח בתאריך  31/10/19 

מספר משתתפים: עד 8 משתתפים 

מיקום הקורס: שוהם/מושב גמזו (ליד שדה התעופה בן-גוריון)

 

הרשמה לקורס

 

 

הודעות
  •  
  •  
  •  
  •  
  •