סדנה להכנת גבינות עובש

רוצים לדעת כיצד לעשות גבינת קממבר במו ידיכם? אוהבים גבינת סנט מור? אז זוהי הסדנה בשבילכם. בסדנה מהנה זו תרכשו את כל הידע הדרוש להכנת גבינות אלו. במהלך הסדנה נלמד על סוגי החלב השונים, המחמצות, מהו האנזים, מדוע דרוש הקלציום לתהליך, מהו תפקידו של העובש בגבינה ועוד. נלמד להכין גבינות מחלב מלא ומחלב שקונים בסופר.  נבין איך ניתן לגרום להבשלת הגבינה במקרר הביתי שלכם. נראה כיצד להכין גבינות בעלות חתימה ייחודית ובטעם המתאים לכם.

כל משתתף ייקח עימו בסיום הסדנה את הגבינות שהכין ואת מתכוני הגבינות שנלמדו בסדנה.

לפרטים נוספים ניתן להתקשר לעמי בנייד:  054-2154847  

amizo@zahav.net.il

אשמח לראותכם, עמי

"עושים גבינות עם עמי"


 

גבינות שיוכנו בסדנה: קממבר/ברי, סנט מור

משך הסדנה: שעות אחר-הצהריים/ערב למשך כשלוש-ארבע שעות

מיקום הסדנה: שוהם/מושב גמזו (סמוך לשדה התעופה בן-גוריון)

מספר משתתפים:

עלות הסדנה:

 

הרשמה לסדנה 

 

 

 

הודעות
  •  
  •  
  •  
  •  
  •